ιστοσελιδα navigate

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

5 ΤΡΟΠΟΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

5  τρόποι για άμεση εξοικονόμηση

  • Μικρότερος και πιο αποδοτικός στόλος οχημάτων
  • Εξοικονομήστε χρήματα
  • Εξοικονομήστε χρόνο
  • Εξοικονομήστε καύσιμα
  • Καλύτερη Οργάνωση
  • Saving calculator: Υπολογίστε πόσο θα εξοικονομήσετε και εσείς με την χρήση του συστήματος Navigate. Πατήστε εδώ
  • Αποδοτικός στόλος με λιγότερα οχήματα

Το ηλεκτρονικό σας γραφείο κίνησης που σας προτείνει η Navigate σας επιτρέπει να συντονίσετε τα δρομολόγια και τις διαδρομές του κάθε οχήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καταργούνται οι περιττές και άσκοπές διαδρομές. Οι οδηγοί τηρούν κατά γράμμα τα δρομολόγια και τις διαδρομές τους χωρίς αποκλίσεις και άσκοπες στάσεις. Δεν χάνονται άσκοπα ώρες εργασίας και όλα γίνονται στην ώρα τους. Ο στόλος σας γίνεται πιο αποδοτικός και μπορείτε και με λιγότερα οχήματα και οδηγούς να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που παρατηρούσατε πριν. Για ποιο λόγο να μην εξοικονομήσετε και εσείς σήμερα; Το μόνο που μένει είναι να θέσετε εσείς τους στόχους σας και να επιβλέπετε την επίτευξή τους.


Εξοικονομήστε Χρήματα

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα άμεσα με την χρήση του συστήματος Navigate που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε κατακόρυφα το λειτουργικό κόστος της επιχείρησής σας. Μειώστε τα ασφάλιστρα των οχημάτων σας, μειώστε τα καύσιμα και αποτρέψτε την δυνατότητα κλοπής τους, εξαλείψτε άσκοπα δρομολόγια των οδηγών σας, φροντίστε ώστε όλα τα δρομολόγια να πραγματοποιούνται στην ώρα τους χωρίς καμία καθυστέρηση. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι που σας προτείνουν οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Navigate και σας βοηθούν ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα άμεσα. Γιατί να μην επωφεληθείτε και εσείς;

Εξοικονομήστε Χρόνο


Με την χρήση του συστήματος Navigate θα εξοικονομήσετε χρόνο ώστε εφόσον το δύσκολο έργο του συντονισμού του γραφείου κίνησης, της εκπόνησης των δρομολογίων της καταγραφής των πραγματικών ωρών εργασίας των οδηγών γίνονται πια εύκολη υπόθεση και σε χρόνο ρεκόρ. Κατά συνέπεια απελευθερώνεστε από αυτό το δύσκολο καθήκον και αφιερώνετε τον χρόνο σας σε κάποια άλλη δραστηριότητα ώστε να επωφεληθείτε διπλά: άριστη λειτουργία γραφείου κίνησης και χρήση πόρων σε άλλη δραστηριότητα ώστε να γίνει η επιχείρηση σας πιο ανταγωνιστική.


Εξοικονομήστε Καύσιμα

Με το σύστημα Navigate θα γνωρίζετε τα ακριβή δρομολόγια των οχημάτων σας και θα μπορείτε να σταματήσετε άμεσα όποια απόκλιση από τις προγραμματισμένες διαδρομές. Μειώνοντας τις άσκοπες διαδρομές και τις διαδρομές εκτός ώρας εργασίας μειώνετε και τα καύσιμα που καταναλώνει το όχημα. Αξιολογώντας τον τρόπο οδήγησης των οδηγών σας ώστε να οδηγούν με πιο οικονομικό τρόπο μειώνετε κατά πολύ την κατανάλωση καυσίμων. Η αποτροπή κλοπής των καυσίμων από το όχημα σημαίνει ότι δεν χάνονται άσκοπα καύσιμα.

Καλύτερη Διαχείριση

Εκτός του ότι το ηλεκτρονικό γραφείο κίνησης κάνει τον συντονισμό των δρομολογίων απλή πια υπόθεση το σύστημα Navigate καταγράφει και σας ειδοποιεί για όλες τις προγραμματισμένες εργασίες σας που πρέπει να πραγματοποιηθούν στο αυτοκίνητό σας. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το επόμενο έλεγχο, service, ΚΤΕΟ, ανανέωση ασφαλίστρων, αλλαγή ελαστικών και όποια άλλη προγραμματισμένη ενέργεια εφόσον σας τις υπενθυμίζει το σύστημα. Η καλύτερη διαχείριση συνεπάγεται και μείωση του κόστους λειτουργίας και αύξηση της ασφάλειας εφόσον εγγυάται λιγότερες ζημιές που έχουν προκληθεί από έλλειψη συντήρησης και ασφαλέστερα οχήματα.

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.



http://www.navigateltd.gr/index.php?t=info&id=5_ways_to_increase_productivity_fast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου