ιστοσελιδα navigate

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΑΝΑΦΟΡΕΣ


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ . ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ


H υπηρεσία Telenoisis MyFleet καταγράφει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο τα στοιχεία που είναι σημαντικά για εσάς. Στόχος είναι να μπορέσετε εσείς να αξιοποιήσετε τα στοιχεία που προέρχονται από την κίνηση των οχημάτων σας έτσι ώστε να λάβετε ορθότερες και πιο αποτελεσματικές αποφάσεις που θα συμβάλουν στην άριστη διαχείριση των οχημάτων σας, αλλά και στη μείωση του κόστους λειτουργίας τους σε σχέση με την κατανάλωση καυσίμου παρέχοντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη ασφάλεια για τους οδηγούς, οχήματα και φορτία.

Τί είναι οι Αναφορές;


Αναφορές είναι οι εξειδικευμένες εκθέσεις οι οποίες σας παραθέτουν με τρόπο συνοπτικό, σχηματικό και σχεδιαγραμματικό  τα στοιχεία που εσείς επιθυμείτε έτσι ώστε με μια μόνο ματιά να μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα στοιχεία που εσείς θεωρείτε κρίσιμα.
Πιστεύουμε στις εξειδικευμένες αναφορές και σχεδιάζουμε την δική σας αναφορά. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες και καίριες αναφορές είναι οι ακόλουθες.


Αναφορά Διαδρομής


Η Αναφορά αυτή δίνει λεπτομερή προβολή για τις διαδρομές που πραγματοποιούνται από ένα ή περισσότερα οχήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας και συνοδεύεται από μια γραφική παράσταση της ταχύτητας, για το μεσοδιάστημα των ημερομηνιών.


Αναφορά θέσης


Η παρούσα αναφορά επιτρέπει την πρόσβαση, λεπτό προς λεπτό, σε όλες τις θέσεις των οχημάτων κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου. Επιπλέον οι διαχειριστές έχουν πρόσβαση στις ακόλουθες πληροφορίες: ημερομηνία και ώρα, ταχύτητα, πόση ώρα η μηχανή του οχήματος ήταν ενεργή και πόση ώρα ήταν ανενεργή, καθώς επίσης πόσες ώρες έχει εργασθεί ο κάθε οδηγός.


Αναφορά Συναγερμών


Οι συναγερμοί σας παρέχουν την δυνατότητα να ενημερώνεστε για συγκεκριμένα συμβάντα και γεγονότα που εσείς έχετε επιλέξει. Για παράδειγμα εάν είναι σημαντικό σε εσάς να γνωρίζετε πότε άνοιξε ή εκλεισε η πόρτα του φορτηγού σας ή άνοιξε η τάπα καυσίμων του αυτοκινήτου σας, ένας συναγερμός σας ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο ώστε να γνωρίζετε το γεγονός την στιγμή ακριβώς που πραγματοποιήθηκε. Όλες αυτές οι ειδοποιήσεις καταγράφονται και εμφανίζονται επίσης και σε εξειδικευμένη αναφορά. Η αναφορά συναγερμών σας επιτρέπει  να εξετάζετε  την κατάσταση με όλα τα γεγονότα που εσείς έχετε επιλέξει και πότε έχουν πραγματοποιηθεί. Ενδεικτικά στοιχεία που εμφανίζονται είναι η διέλευση των οχημάτων από τα σημεία ενδιαφέροντος και ειδοποιήσεις για τα οχήματα που εισέρχονται ή εξέρχονται από προκαθορισμένες περιοχές.


Τεχνική Αναφορά Διαχείρισης Στόλου


Η Αναφορά αυτή παρέχει όλα τα μηνιαία στοιχεία του στόλου που πρέπει να συγκεντρωθούν σε συνοπτικές ομάδες όπως: χιλιόμετρα, υπολογισμός της κατανάλωσης, προσεχή συντήρηση και αλλαγή λαδιών, έλεγχος ΚΤΕΟ, αποκλίσεις χλμ, των υποχρεώσεων των μισθωμένων οχημάτων, τα στατιστικά στοιχεία του στόλου και γραφήματα με την εξέλιξη των βασικών δεικτών για τους τελευταίους  μήνες.


Αναφορά Ανάλυσης Δρομολογίου


Η  Αναφορά αυτή επιτρέπει την ανάλυση για το αν ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο που είχε ορισθεί στο παρελθόν, έχει τηρηθεί ή όχι. Πρόσθετα κριτήρια μπορούν να καθορίζονται για τον έλεγχο διέλευσης και στάσης  μιας δεδομένης θέσης, όπως, για παράδειγμα, εάν ο κινητήρας είναι ανοικτός ή όχι.


Αναφορά Σημείων Ενδιαφέροντος


Η Αναφορά αυτή παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για ένα όχημα ή ομάδα οχημάτων, επαληθεύοντας αν έχουν πραγματικά περάσει από τα σημεία ενδιαφέροντος, την ημερομηνία και την ώρα που πέρασαν, αλλά και τον ακριβή χρόνο παραμονής στο σημείο.


Αναφορά Συναγερμού


Αυτό επιτρέπει στον διαχειριστή να λαμβάνει συναγερμούς σχετικά με τη διέλευση των οχημάτων από τα σημεία ενδιαφέροντος και ειδοποιήσεις για τα οχήματα που εισέρχονται/εξέρχονται από προκαθορισμένες περιοχές,για ανάγκη επικοινωνίας με τον οδηγό.


Αναφορά Ένδειξης Κλειστής/Ανοικτής Πόρτας


Αυτό επιτρέπει την πρόσβαση σε πληροφορίες, με την ανάγνωση των αισθητήρων που τοποθετούνται στο όχημα, για την σύγκριση των οχημάτων με την ταχύτητα, τα χιλιόμετρα, την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο (αναχώρηση / άφιξη ), υποδεικνύοντας τις ώρες που οι πόρτες ήταν ανοικτές/κλειστές καθώς και την διάρκεια του κάθε συμβάντος .


Αναφορά Τρόπου Οδήγησης


Αυτό συνδέεται με τις παραμέτρους οδήγησης που περιγράφονται στα ευρωπαϊκά πρότυπα που ισχύουν για τους επαγγελματίες οδηγούς που μεταφέρουν εμπορεύματα (οδήγηση βαρέων οχημάτων). Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των φορών που ο οδηγός υπερβεί το νόμιμο χρόνο οδήγησης κατά τη διάρκεια της επιλεγμένης χρονικής περιόδου. Επίσης σε εξειδικευμένη αναφορά καταγράφονται οι φορές υπέρβασης ορίου ταχύτητας, απότομων φρεναρισμάτων και επιταχύνσεων. Τα ανωτέρω εμφανίζονται και σχεδιαγραμματικά για να είναι εύκολη και άμεση η αξιολόγηση του τρόπου οδήγησης.
http://www.navigateltd.gr/index.php?t=services

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου