ιστοσελιδα navigate

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ . ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Λειτουργία

Γίνεται εγκατάσταση σε κάθε όχημα και η μονάδα στέλνει κάθε λεπτό πληροφορίες, όπως: γεωγραφική θέση, ταχύτητα, χρόνος οδήγησης, χιλιόμετρα ταξιδίου, αναγνώριση του οδηγού, κατάσταση κινητήρα.
Η μονάδα έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης της διαδρομής του και άλλων πληροφοριών. Αυτές οι πληροφορίες διαβιβάζουν ανακοινώσεις μέσω του δικτύου GSM / GPRS προς τον διακομιστή, μέσω του Διαδικτύου.


Το GSM / GPRS σύστημα είναι μια ψηφιακή τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας που επιτρέπει την περιαγωγή μεταξύ περισσοτέρων από 200 δικτύων σε διάφορες χώρες, διασφαλίζοντας έτσι την επικοινωνία με τα οχήματα σε όλο τον κόσμο.


Το GPS συνεπώς, δείχνει σε σας την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που θα απλοποιήσει τη διαχείριση του στόλου της εταιρείας σας . Εσείς το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο για να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο των οχημάτων σας από όπου και εάν βρίσκεστε. Όλες αυτές οι πληροφορίες καταγράφονται στο λογισμικό μας, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καταγράφει εκείνες τις πληροφορίες οι οποίες είναι πολύτιμες για εσάς και την εταιρεία σας.

http://www.navigateltd.gr/index.php?t=services&id=FleetManagment

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου