ιστοσελιδα navigate

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ . ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ DIGI MOBILE: 70% ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ



  • ΔΡΑΣΗ Digi-Mobile

Δράση Digi-Mobile


Η Navigate στον κατάλογο των προμηθευτών της δράσης Digi-Mobile.


Η δράση «digi-mobile» αξιοποιεί πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2013 συνολικού ύψους €15 εκατ. ευρώ, και στοχεύει στην ενίσχυση από πολύ μικρών έως μικρών ελληνικών επιχειρήσεων προκειμένου να αξιοποιήσουν καινοτόμες εφαρμογές σε «έξυπνες» συσκευές κινητών τηλεφώνων (smartphones) και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablets).

Οι εφαρμογές που επιδοτούνται στο πλαίσιο της δράσης, θα πρέπει να απευθύνονται είτε σε καταναλωτές (B2C), είτε σε επιχειρήσεις (B2B), είτε να είναι ενδοεπιχειρησιακές (Β2Ε). Υποχρεωτικά θα πρέπει να υλοποιηθούν σε μια τουλάχιστον πλατφόρμα εφαρμογών έξυπνων συσκευών (ενδεικτικά, τουλάχιστον μία μεταξύ των NokiaSymbian, Google Android, AppleiOS, RIM BlackBerry OS, Microsoft Windows Phone, Windows 7 tablet, Palm/HP's WebOS, Samsung Bada, Nokia Maemo & MeeGo κλπ.)


Στη δράση μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις από πολύ μικρές έως μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων που ασκούν οικονομική δραστηριότητα στον ελληνικό χώρο, με τις εξαιρέσεις που περιγράφονται στους Oδηγούς της δράσης. Επιδοτούνται αποκλειστικά δαπάνες προμήθειας λογισμικού και/ ή υπηρεσιών λογισμικού με τη μορφή «Software as a Service».

Το ανώτατο ύψος του προϋπολογισμού ανά έργο διαμορφώνεται από την επιχείρηση και δεν μπορεί να υπερβαίνει το 100% του κύκλου εργασιών της τελευταίας χρήσης της επιχείρησης. Η μέγιστη ενίσχυση αφορά στο 70% του συνολικού προϋπολογισμού του έργου και δεν μπορεί να υπερβεί τα €7.000 ευρώ για τις περιπτώσεις που η επιχείρηση υλοποιήσει ή αξιοποιήσει native mobile ή web mobile εφαρμογές ή τα €1.400 ευρώ για τις περιπτώσεις που η επιχείρηση υλοποιήσει web mobile portal. Το υπόλοιπο 30% του έργου καλύπτεται με ιδιωτική συμμετοχή της επιχείρησης.

Οι επιχειρήσεις πρέπει να ολοκληρώσουν την επένδυση το αργότερο σε πέντε (5) μήνες από την ημερομηνία έγκρισης της πρότασης έργου. Για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων στην κατάρτιση και υποβολή της πρότασής τους, πρόκειται να δημιουργηθεί «κατάλογος προμηθευτών» στην ηλεκτρονική σελίδα της δράσης, στη διεύθυνση digi-mobileportal.digitalaid.gr

Με τεράστια εμπειρία στις εξειδικευμένες εφαρμογές τηλεματικής η Navigate σας προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις για την διαχείριση του οχήματος ή των οχημάτων σας. Επωφεληθείτε και εσείς και αποκτήστε τη "δική σας" εφαρμογή διαχείρισης στόλου οχημάτων με επιδότηση 70% από τη δράση Digi-Mobile.

Οι mobile εφαρμογές που έχουμε αναπτύξει είναι:
  • Telenoisis TAXI
  • Telenoisis FLEET
  • Telenoisis ONLINE CAFE & RESTAURANT BOOKING
  • Telenoisis ONLINE BOOKING
  • Εξειδικευμένες εφαρμογές για πάρκινγκ
  • Άλλες εξειδικευμένες εφαρμογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου