ιστοσελιδα navigate

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ


Συχνές Ερωτήσεις

Πόσα αυτοκίνητα πρέπει να έχω για να γίνει η εφαρμογή του συστήματος


Το σύστημα μπορεί να εφαρμοστεί σε ανεξάρτητο αριθμό αυτοκινήτων. Από ένα αυτοκίνητο, έως δεκάδες, εκατοντάδες ή και ομάδες αυτοκινήτων

Που αλλού μπορεί να γίνει η εφαρμογή του συστήματος

Εκτός από αυτοκίνητα κάθε τύπου ( Ι.Χ., φορτηγά, Van , βυτιοφόρα κλπ) το σύστημα μπορεί να εφαρμοστεί σε μηχανές, σκάφη και ελικόπτερα.

Τι χρειάζομαι για να έχω πρόσβαση στο σύστημα


Το μόνο που χρειάζεστε, είναι σύνδεση internet και Η/Υ ή κινητό τηλέφωνο . Μπορείτε να μπείτε στο σύστημα όποια στιγμή εσείς επιθυμείτε , όπου κι αν είστε στην Ελλάδα η και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Πως γίνεται η εγκατάσταση:

Η εγκατάσταση γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς και η απαιτούμενη ώρα είναι περίπου 40 λεπτά.
Το σύστημα και η κεραία τοποθετούνται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και δεν είναι ορατά. Ρεύμα λειτουργίας από 12V έως 32V.

Πως μπορώ να εξάγω τα δεδομένα των αναφορών και σε τι μορφή

Όλες οι αναφορές εξάγονται σε: PDF, Word, Excel ή Xml (μορφή που επιτρέπει την συμπερίληψη των δεδομένων σε άλλες εφαρμογές).

Τι είναι η ομάδα αναφορών πορείας:


Οι αναφορές αυτές βασίζονται στις διάφορες θέσεις της πορείας, με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες: ακριβής χρονική στιγμή θέσης, στιγμιαία ταχύτητα, γεωγραφικές συντεταγμένες, κατάσταση των αισθητήρων, εγγύτητα στιγμάτων ή σημείων ενδιαφέροντος. Υπάρχει η δυνατότητα να αναλυθεί λεπτομερώς ολόκληρη η διαδρομή με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με αναφορά των δεδομένων, ή με τρόπο καινοτόμο, σα να επρόκειτο για βίντεο. Μέσα στην επιλογή Πορείες, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε 5 διαφορετικές αναφορές: Αναφορά Διέλευσης από Στίγματα, Αναφορά Ελέγχου Πορείας, Αναφορά Θέσεων, Αναφορά Ειδοποιήσεων Αισθητήρων Θερμοκρασίας και Αναφορά Ειδοποιήσεων.

Πώς γίνεται ο υπολογισμός κόστους κατανάλωσης καυσίμου και τι δυνατότητες μου δίνει


Το κόστος της κατανάλωσης καυσίμου μπορεί να εισαχθεί στην εφαρμογή με τρόπο αυτόματο μέσω του ηλεκτρονικού λογαριασμού που παρείχε ο σταθμός ανεφοδιασμού.

ΠΗΓΗ:
http://navigateltd.gr/index.php?t=downloads&id=frequently_asked_questions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου